مرکز فرهنگی هنری دولت آباد (نمین )

 این مرکز از سال 1384 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . همزمان با هفته دولت آباد، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام  شهید قربانعلی پوراروج نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی 

  اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک  و نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی /  کارگاه سفال 

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر -  روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  خیابان معلم -  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دولت آباد

تلفن :

 

  تلفن :  32347333

مسئول مرکز :

 

   خانم نرگس جعفر خانی 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1399/09/04 - 11:54
  • تعداد بازدید: 1698
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تقدیر از نویسندگان کتاب حوزه کودک و نوجوان استان اردبیل

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل در مراسم تقدیر از پدیدآورندگان کتاب در حوزه کودک و نوجوان، گفت: پیام کتاب، گفتمان حرکت و زبان توسعه است و رویکردی که از سال ۱۳۹۷ در خصوص شناسایی و ارتباط با نویسندگان و صاحبان اثر در قالب «قلم یاران» در کانون استان آغازشده با همکاری سایر نهادهای فرهنگی ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، زعفر احدزاده در این مراسم طی سخنانی با اشاره به شعار «با تمرین زندگی، آینده را باید ساخت»، اظهار کرد: شعار بنیادین و نمادین سال‌های اخیر کانون پرورش فکری، چشم‌انداز راهبردی این نهاد بوده و هدف نهایی آن آماده‌سازی نسل کودک و نوجوان برای ساختن آینده‌ای بهتر در قالب شهروندان دارای مهارت‌های فاخر در زمینه‌های مختلف ادبی، هنری و فرهنگی است.

احدزاده یکی از نمودهای این شعار را خلق آثار و آفرینش‌های ادبی در سال‌های اخیر عنوان و بیان داشت: برخی اعضای ارشد و نوجوان کانون استان ازجمله؛ فاطمه حقی، هانیه آقامحمدیان، آناهیتا قدرتی و الیار طریقی پیشرفت‌های فرهنگی‌هنری خود را در قالب کتاب‌های چاپ‌شده نشان دادند.

مدیرکل کانون استان که خود از نویسندگان حوزه مطبوعات و کتاب استان است، ادامه داد: لزوم ساماندهی و اجماع علاقه‌مندان کتاب حوزه کودک و نوجوان استان در راستای جهت‌دهی ارتقایی از حیث محتوا و تصویرگری متناسب با گروه‌های سنی که اخیراً توسط کانون در یک بازنگری کارشناسی، علمی و به‌روز ارائه‌شده، ضروری است.

او بابیان اینکه خوشبختانه هم‌گرایی نهادهای فرهنگی و آمادگی کانون استان جهت ارائه همکاری‌ها و مشاوره‌های لازم می‌تواند مبنایی در جهت توجه بیشتر به کتاب‌های تولیدی برای نسل کودک و نوجوان باشد، افزود:

احدزاده با اشاره به اینکه تعدادی از بزرگان شاخص ادبیات کودک و نوجوان کشور ازجمله؛ زنده‌یاد امیرحسین فردی، داود غفارزادگان، جعفر ابراهیمی، محمدرضا بایرامی و مترجم نامدار کشور رضا علی‌زاده، منشأ تأثیر در این حوزه بوده‌اند، خاطرنشان کرد: نسل خلاق و نوپای امروزی با توجه به ظرفیت‌های حمایتی و امکانات موجود می‌توانند در مسیر تکامل در حوزه ادبیات و آفرینش خلق آثار ارزشمند، در تولید آثار فاخر سهمی داشته باشند.

مدیرکل کانون استان در ادامه به ظرفیت‌های کانون استان در این زمینه پرداخت و تصریح کرد: از یازده مؤلف و پدیدآورنده کتابی که امروز مورد تقدیر قرار گرفت، سهم این سازمان مشخص است و در کنار چهار عضو ارشد و نوجوانی که اشاره شد، محمد سیمزاری و داریوش علومی هم متعلق به کانون هستند.

وی در پایان سخنان خود یادآور شد: کتاب دروازه دانایی و سبب مانایی است و در تاریخ آن‌هایی ماندگار بوده‌اند که یا کتاب درباره آن‌ها نگاشته شده و یا کتاب نوشته‌اند، بنابراین مهم‌ترین ابداع و اختراع بشری کتاب هست و کلام وحی و معجزه همیشه ماندگار پیامبر اسلام(ص) نیز در قالب کتاب نمایان شد که در آن ۲۳۱ بار واژه کتاب استفاده‌شده است.

بر اساس این خبر، محمد سیمزاری با کتاب «نگاهی نو به پنج داستان قرآنی»، داریوش علومی، نویسنده «از اسفریس تا هشت‌بهشت»، حبیب یزدانی با اثر «بچه‌ها کرونا»، مهران محمدی، مدیر انتشارات جهاد دانشگاهی، آناهیتا قدرتی، نوجوان ۱۳ ساله و نویسنده سه اثر  «پدر قهرمان»، «بدن ما» و «سه داستان»، سپهوند، مترجم کتاب «قهرمان من تویی»، فاطمه حقی نویسنده دو کتاب کودک و یک ترجمه از وحید ضیائی، الیار طریقی، نوجوان ۱۳ ساله مترجم کتاب‌هایی، از انگلیسی به فارسی و حامد داداشیان مترجم مجموعه‌های آموزش انگلیسی و دو کتاب کودک دوزبانه، ازجمله میهمانانی بودند که در این جلسه حضور یافته و تجلیل شدند.

گفتنی است به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی، مراسم تقدیر از نویسندگان کتاب در حوزه کودک و نوجوان با حضور مسوولان استانی، دوم آذرماه ۱۳۹۹ در سالن شهدای هنرمند اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت